Начало » Новини » Участие на музея в Добрич на туристическото изложение в Русе
Уикенд туризъм, Русе

Участие на музея в Добрич на туристическото изложение в Русе

Автор: Ivelina Romanova

Екип от специалисти при Регионален исторически музей – Добрич посети Град Русе и взе участие в XVII-то туристическо изложение „Уикенд туризъм“. Щанда беше обсипан с рекламни материали за музея, за проекти: трансгранични, по Програма Еразъм+, Проекти на Европейския съюз; рекламни материали – представящи Община град Добрич, съпроводени с карта – с логото и слогана на Добрич „Златен сноп от векове“; дипляни на Художествена галерия – Добрич, представящи „Златото на Добруджа“ и други интересни колекции.

Програмата на изложението бе много богата и интересна, включваща интересни теми и забавления.

Успяхме да обменим опит с колеги от други музеи, общини, туристически фирми.

Споделихме проблеми, потърсихме нови решения на някои идеи.

Създадохме партньорства.

Получихме предложения за сътрудничество с Фирма Арт, която се занимава в областта на иновативното представяне на културното наследство чрез интегриране на технологии за разширена реалност и др.

Проведохме разговори с туроператорски фирми като Jana Tour, Loyaltravel и др. с цел промотиране на еднодневни туристически маршрути за малки и големи в Добрич.

Бяхме поканени да участваме в срещи-разговори по теми, свързани с културното наследство и туризма.

Колегията при Регионален исторически музей – Добрич изказва благодарност за поканата и за добрата организация на Община Русе, на екипа при ОП „Русе арт“ и на учениците-помощници от Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“!

Свързани статии

Уебсайтът използва cookies за предоставяне на пълна уеб функционалност. Приемам