ЕВРОПЕЙСКА ИНИЦИАТИВА „НОЩ НА МУЗЕИТЕ” И МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МУЗЕИТЕ – 18 МАЙ

 

Nosht-na-muzeite-Dobrich